За нас

 Онлайн магазин за агрочасти за трактори, комбайни, прикачен инвентар.


На българския пазар сме от 24 години и дейността ни се простира на територията на цялата страна. Имаме опит и на Европейските пазари, което ни позволява да бъдем по-гъвкави и иновативни в предложенията, които отправяме към Вас- нашите клиенти. Посредством дългогодишните усилия, положени към усъвършенстване на предлаганите стоки, за момента можем да се поставим на челно място по продажби на агрочасти. Нашият екип е съставен от  високо квалифицирани професионалисти, които ще отговорят на вашите въпроси при онлайн покупката ви. 


Какво сме направили до тук


24 Години на пазара

Повече от 20000 доволни онлайн клиента

 20% ръст на онлайн продажбите 

Повече от 25000 онлайн продуктаНашата мисия


  1. Да бъдем полезни за Вас;

  2. Да предлагаме богат избор от стоки и услуги по поддръжката им;

  3. Да бъдем иновативни и в крак с новите тенденции на пазара.


Нашата цел

Вие, нашите клиенти да бъдете удовлетворени от покупката си. 


Къде ще ни намерите

Нашите продукти можете да видите и на живо в магазина ни, който се намира в гр.Стара Загора ул. "Промишлена", Южна Индустриална Зона с работно време от понеделник до петък 08:00 до 17:00ч. 


Вашето мнение е важно за нас

И не на последно място,за да можем да подобрим нашите услуги, учтиво Ви молим да оставяте коментар или мнение, относно продукти или всичко което Ви вълнува или притеснява относно нас. С удоволствие ще отговорим на всичките Ви въпроси, свързани с нашата дейност и Вашия коментар или препоръка няма да остане незабелязан.